• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/partikumasalim/
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905357186113
  • https://twitter.com/cahilchela1
  • https://www.youtube.com/channel/UCjhKeMslNpyyBrGg8Wg9nyg

kumaş alınır | 0537 875 61 44 | kumaş alım satımı

Parti kumaş | 05378756144| parti kumaşçılar

Üyelik Girişi
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam101
Toplam Ziyaret237262
Linkler

Anasayfa


     Avcılar parti kumaş alınır | 05378756144 | Avcılar parça kumaş alınır | parça kumaşçılar

   
Üretici : Kumaş Alım Satımı, Seyitnizam
Fiyat : 1 TL 
Ürün Özellikleri
Avcılar kumaş alınır, 05378756144, avcılar parti kumaşçılar, avcılar top kumaş, parça kumaş alınır, avcılar kumaş alım satımı
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Avcılar Kumaş Alınır, 05378756144, Stok Kumaş Alınır, Avcılar kumaş alınır satılır, avcılar parti kumaş alınır.Avcılar parça kumaş alınır, Avcılar top kumaş alınır, Avcılar kumaş alan firmalar , Avcılar saten,şifon kumaş alınır.Avcılar astar kumaş alınır.Avcılar parti kumaş alınır, Avcılar fantazi kumaş, abiyelik kumaş alınır.Avcılar file alınır.Avcılar tül kumaş alınır.Avcılar dantel kumaş alınır .


AVCILAR KUMAŞ ALIM VE SATIMI VE PARTİ KUMAŞ TİCARETİ

 avcılar parti kumaş alınır

Avcılar kumaş alanlar ve Avcılar parti kumaş sektörü içerisinde kurumsal hizmet veren firmamız. Tüm kumaş çeşitlerinin alımını yapmakta olup değerinde fiyatlandırma ile yerinizden kendi nakliye araçlarımızla kumaş satın alıyoruz. Avcı Tekstil geniş kadrosu ile İstanbul ve çevre illerde 2008 yılından bu yana her türlü top kumaş, parça kumaş, stok kumaş, spot kumaş, ikinci el kumaş, toptan kumaş, tekleme kumaş, karma kumaş alımını yapmaktadır. Sizde elinizde arta kalan fazla kumaşları firmamız tarafından değerlendirebilirsiniz. Avcılar kumaş alınır satılır, Tekstil firmalarının sezon sonu artan kumaşları depoda veya masa altlarında muhafaza ederek belli bir süre sonra bu kumaşların çürümesine veya nem tutmasına neden olabilir bunun için yapmanız gereken kumaşı çok uzun süre muhafaza etmek yerine bir parti kumaşçıya satıp değerlendirebilirsiniz. Yapmanız gereken web sitemizde yer alan whatsapp sembolüne tıklayarak bizi aramanız yeterli olacaktır. Stoklarımızda en uygun ve en iyi fiyata kumaş alabilirsiniz. Stoklarımızda her türlü dokuma kumaş , örme kumaş ve parça kumaşlar bulunmaktadır. Türkiye'nin her yerine karga ile gönderim yapılmaktadır. Parti kumaş alanlar, parça kumaş alanlar, top kumaş alanlar ve toptan kumaş alanlar olarak kumaş alımı yapılır.

Avcılar'da Kumaş Alanlar ;





 avcılar kumaş alınır, 05378756144, Avcılar parti kumaş alınır

İstanbul'un Avcılar ilçesinde'de kumaş alımı yapan firmamız ; Alım yaptığımız kumaş çeşitleri olarak şifon kumaş, saten kumaş, kot kumaş gabardin kumaş, poplin kumaş, vual kumaş, dakron kumaş, gömleklik kumaş, kadife kumaş, penye kumaş, süprem kumaş, lakost kumaş, iki iplik kumaş, üç iplik kumaş, polar kumaş, pelüş kumaş, süet kumaş, lamineli kumaşlar, baskıaltı kumaş, döşemelik kumaş, perdelik kumaş, ev tekstilinden tutun giyimlik, oto döşemelik kumaşlara kadar alım yapan firmamıza sizde kalan fazla kumaşları satabilirsiniz.

Web Sitemizde Biz ;

Sitemiz, stok sahibi olan tedarikçiler için, stok değerinizi görebileceğiniz nihai bir platformdur. Stok kumaş bilgilerinizi bizimle paylaşın ve stoklarınızı satmak için uluslararası ithalatçılara, toptancılara ve perakendecilere erişebilirsiniz. Web sitenizde bulunan stok kumaş listesiyle, ürünlerinizin aktif olarak Türkiye'den çeşitli tekstil ürün yelpazesine hazır stoklar satın almak isteyen gerçek müşteriler tarafından görüleceğinden emin olabilirsiniz.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj